Araç cam filmi nasıl uygulanır? 
Araç cam filmi nasıl uygulanır?
Yönetici / 2017-04-10 / 2337 Kez Okundu

Araç cam filmi nasıl uygulanır?

Filmi işlemine başlamadan önce nereye ve ne tarz bir yapısı olduğu hakkında bilgi toparlamak gerekir. Bu işlemleri sağladıktan sonra kaç metrekare film gideceği hesaplanır. Ortalama fiyat hesaplanır.

İkinci işlem olarak ise cam filmi uygulanacak olan yüzey özel solüsyon yardımıyla iyice temizlenir. Daha sonra temizlenmiş olan yüzeye, cam filmi sıvı yardımıyla yapıştırılarak camın ölçüleri alınır. (genelde otomobil cam larında uygulanan sistemdir.) ölçü işlemi alındıktın sonra jilet gibi olan keskin aletle film düzgün bir şekilde kesilir. Kenar kısımlarına biraz daha özen göstermek gerekir.

Kesilen film camdan ayrılır ve cama özel solüsyon sıvı püskürtülerek kesmiş olduğumuz film kalıbını açarak cama yapıştırırz. Sonra filmin üstünden, ragle yardımıyla filmi yaydırmaya başlarız . Masaj yapar gibi filme zarar vermeden altındaki sıvı iyice dağılana kadar filme masaj uygulanır. Daha sonra camın kenarlarında kalan artık kısımlarını törpü yardımı ile temizlenir. Tabiki bu işlem ancak profesyonel birisi tarafından yapılmalıdır, çünkü en hassas kısımlardan birisidir. Araçlarda bu işlem daha zordur. Ve de dikkat edilmesi gereken noktalardan bi taneside film işlemi uygulandıktan sonra 2 gün camlar kesinlikle açılmamalıdır.


Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Google+'da Paylaş